Termékeink
Termékeink olyan prémium kategóriás szerek, melyekkel az autóipar 80-90%-át festik, ápolják. VW konszertől a Bentley-ig mindegyikük a Lederzentrum több, mint 30 éves szakmai tapasztalatára és magas színvonalú szolgáltatásaira támaszkodik.

Palettánkat a tisztító és ápolószerek, festékek, impregnáló szerek, folyékony bőrök, ragasztók, bőrpuhító olaj, bőr szín frissítő teszik ki. Olyan foltokat is eltávolítunk, melyekre a kozmetikák bőrcserét javasolnak. Ápolószereinket múzeumok használják, kitűnő műbőrre is (vinyl tető) vagy a kormány kopásának megakadályozására, de cipőnket is megóvhatjuk a téli latyak, só ártalmaitól.

Csak a Lederzentrum gyárt motorosruha gépi mosására alkalmas tisztítószert (Leder Fein) !  Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de igaz. Ön kiszedi a protektorokat koszos-bogaras ruhájából és beleteszi a mosógépbe. Nem kell tisztítóba vinni vagy kaparászni. Ugyanúgy bánhatunk vele, mint egy hétköznapi ruhával.

Természetesen bőrkabát is mosható ugyanezzel az eljárással.


Bőrtisztítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány javítás, ülőgarnitúrák felújítása, folteltávolítás, autóbőr felújítás, szakadás javítás, kiégetett bőr javítás, alcantara és megégetett, kirepedezett, kiszáradt bőrök felújítása egy helyen!

dd