Termékeink
Termékeink olyan prémium kategóriás szerek, melyekkel az autóipar 80-90%-át festik, ápolják. VW konszertõl a Bentley-ig mindegyikük a Lederzentrum több, mint 30 éves szakmai tapasztalatára és magas színvonalú szolgáltatásaira támaszkodik.

Palettánkat a tisztító és ápolószerek, festékek, impregnáló szerek, folyékony bõrök, ragasztók, bõrpuhító olaj, bõr szín frissítõ teszik ki. Olyan foltokat is eltávolítunk, melyekre a kozmetikák bõrcserét javasolnak. Ápolószereinket múzeumok használják, kitûnõ mûbõrre is (vinyl tetõ) vagy a kormány kopásának megakadályozására, de cipõnket is megóvhatjuk a téli latyak, só ártalmaitól.

Csak a Lederzentrum gyárt motorosruha gépi mosására alkalmas tisztítószert (Leder Fein) !  Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de igaz. Ön kiszedi a protektorokat koszos-bogaras ruhájából és beleteszi a mosógépbe. Nem kell tisztítóba vinni vagy kaparászni. Ugyanúgy bánhatunk vele, mint egy hétköznapi ruhával.

Természetesen bõrkabát is mosható ugyanezzel az eljárással.


Bõrtisztítás, bõrfestés, bõrfelújítás, kormány javítás, ülõgarnitúrák felújítása, folteltávolítás, autóbõr felújítás, szakadás javítás, kiégetett bõr javítás, alcantara és megégetett, kirepedezett, kiszáradt bõrök felújítása egy helyen!

dd