2008 BMW 330I Cabrio

2008 BMW 330I CabrioTisztítás, festés, varázslat

Köztudott, hogy a BMW már több, mint egy évtizede olyan üléseket készít melyek kikezdik a bőrt. Az oldaltartók vasalata idővel (súlytól és beszállástól függ) kikoptatja az oldaltartót. A vas keret roncsolja a szivacsot és beleér a bőrbe. Minden beszálás gyakorlatilag egy csiszolássá válhat, ha nem figyelünk oda. 

Sokan mondják, hogy rossz minőségű a bőr. Igen van olyan modell amiben PU bőr van, de általában a fém koptatja szét és nem a bőr minősége miatt kezd tönkremenni az ülés.

Esetünkben súlyosbító körülménynek számított, hogy nagy darab volt az előző tulaj és soha nem ápolta a kocsi belsejét. A vezető oldalon már nagyon elvékonyodott a felület ezért finoman, óvatosan lehetett csak előkészíteni. Az ülőlapban lévő ráncokon is sikerült valamelyest enyhíteni.

 

www.borfelujitas.hu - bortisztitas02.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas03.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas04.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas05.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas06.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas07.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas08.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas09.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas10.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas11.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas12.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas13.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas14.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas15.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas16.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas01.jpg

dd