2008 BMW 330I Cabrio

2008 BMW 330I CabrioTisztítás, festés, varázslat

Köztudott, hogy a BMW már több, mint egy évtizede olyan üléseket készít melyek kikezdik a bõrt. Az oldaltartók vasalata idõvel (súlytól és beszállástól függ) kikoptatja az oldaltartót. A vas keret roncsolja a szivacsot és beleér a bõrbe. Minden beszálás gyakorlatilag egy csiszolássá válhat, ha nem figyelünk oda. 

Sokan mondják, hogy rossz minõségû a bõr. Igen van olyan modell amiben PU bõr van, de általában a fém koptatja szét és nem a bõr minõsége miatt kezd tönkremenni az ülés.

Esetünkben súlyosbító körülménynek számított, hogy nagy darab volt az elõzõ tulaj és soha nem ápolta a kocsi belsejét. A vezetõ oldalon már nagyon elvékonyodott a felület ezért finoman, óvatosan lehetett csak elõkészíteni. Az ülõlapban lévõ ráncokon is sikerült valamelyest enyhíteni.

 

www.borfelujitas.hu - bortisztitas02.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas03.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas04.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas05.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas06.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas07.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas08.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas09.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas10.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas11.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas12.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas13.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas14.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas15.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas16.JPGwww.borfelujitas.hu - bortisztitas01.jpg

dd