Alfa 159 Ti

Alfa 159 TiIlyet még nem láttunk

Sokszor az Ügyfél csak akkor vallja be mivel próbálkozott a bőrön, ha szembeállítjuk az igazsággal. Az Alfa első üléseinek oldaltartóját kellett javítani, a hátsó pad közepét pedig bőrözni.
 
A felület nagyon fényes volt, első körben azt gondoltuk csak szennyeződés. A tulajdonosa jelezte rendszeresen bőrápolózza a belsőt. Ekkor már kezdet rezegni a léc. Aztán zsírtalanításkor olyan történt, amit még pályafutásunk alatt nem láttunk. Többszöri tisztítás, zsírtalanítás utána a fekete bőr fehérré és opálossá változott a benne maradt bőrápoló miatt. Nehezen, de sikerült nagyjából megszabadítani a benne lévő "szertől".
 
Természetesen a munka megkezdése előtt felhívtuk a problémára a Megrendelő figyelmét és tájékoztattuk csak a saját felelősségére festjük le. A végeredmény egyelőre biztató, de a használat fogja eldönteni, hogy megtudtuk-e állítani a beivódott ápolószert.
 
 - IMG_5946.JPG - IMG_5947.JPG - IMG_5948.JPG - IMG_5949.JPG - IMG_5950.JPG - IMG_5954.JPG - IMG_5955.JPG - IMG_5956.JPG - IMG_5958.JPG
dd