Antikolt ülőgarnitúra

Antikolt ülőgarnitúraVíz hatására is lejött róla az antikolás

Az ülőgarnitúrák mindig kihívást jelentenek. A mai darab egy békebeli, jól átgondolt konstrukció. Mivel a fakeretből kivehető az egész ülőrész nem csak könnyű, de egyszerűen mozgatható is. Alul cipzáros ezért a szakadásokért nem kell szétbombázni a foteleket, elég csak lehúzni róla a huzatot.
 
Mint utóbb kiderült a 3-as varrása több helyen is elszakadt, a szivacsozása kissé elmállott. Első körben ezek lettek javítva.
 
A nagyobb problémát viszont az antikolás kopása okozta, mely eljutott odáig, hogy nyáron izzadság hatására is megfogta a benne ülőt. Ez fokozottan igaz volt a 3-as kanapéra.
Ennek több oka is lehet. Ritkán, de előfordul, hogy az emberi veríték oldja a bőrfestéket. Ezért van az, hogy van akinél 50-100.000 km alatt rojtosra kopik a az autó kormánya. Valószínűbb viszont a helytelen ápolás okozta festék leoldás. Aki ilyen stílusú ülőgarnitúrára adja a fejét legyen tisztában vele, hogy folyamatosan kopnak, ezzel érve el az antik hatást. De fogniuk nem szabad.
 
Remélhetőleg sikerült megállítani a folyamatot. FONTOS, hogy mindig a megfelelő tisztító és ápolószert használjuk! Mi csak a COLOURLOCK termékeit ajánljuk!

www.borfelujitas.hu - IMG_4416.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4417.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4418.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4419.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4420.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4421.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4422.JPG
dd