Üdvözöljük
Köszöntjük a bőrfelújítás világában!

A bőrfelújítás, javítás, Magyarországon ismeretlen fogalom. Kevesen tudják, hogy az újrabőrözés költségének töredékéből helyreállíthatják üléseiket, kormányukat, kabátjukat vagy bármit ami bőr. Nem beszélve arról, hogy megmarad a gyári anyag. Egy normális minőségű autóbőr 200.000 Ft-ba is belekerülhet. És még nem is számoltuk a kárpitos munkadíját, szivacsozást, ki- és be szerelést stb...

Telephelyünk Székesfehérváron található. Kizárólag a világ úttörő és egyben vezető COLOURLOCK márka termékeit forgalmazzuk, használjuk.

Lehetőség van, hogy Ön saját maga végezze el otthon a felújítás, festés vagy csak a tisztítás folyamatát. Erről bővebb információt telefonon kaphat.

Bármilyen autóbőrt kijavítunk, felújítunk, kitisztítunk, lefestünk gyári színnel.

Ha unja bőr ülőgarnitúráját, kabátját, táskáját átfestjük.

Ha ülőgarnitúráját, leöntötte vagy autójában piszkos lett a bőr ne kezdje el arra nem alkalmas tisztítószerrel sikálni. Így könnyedén megsértheti a bőr tetején lévő impregnáló réteget. Amennyiben már lekopott, magát az anyagot és a festéket is károsíthatja. Forduljon hozzánk! Amelyik folt eltávolítható mi biztosan eltüntetjük.

Mennyire tartós? Magyarországon az első flotta felújítást 2006-ban végeztük el. Jelenleg is kopás mentesen róják az utakat annak ellenére, hogy nem átlagos használatnak vannak kitéve.

Bőrbeégetés, képnyomás, gyöngyház effect stb... igyekszünk minden egyedi elképzelésnek eleget tenni.

Végezetül kérem látogassa meg referencia oldalunkat ahol némi izelítőt talál munkáinkból.


Bőrtisztítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány javítás, ülőgarnitúrák felújítása, folteltávolítás, autóbőr felújítás, szakadás javítás, kiégetett bőr javítás, alcantara és megégetett, kirepedezett, kiszáradt bőrök felújítása egy helyen!

dd