Alfa 159 Ti

Alfa 159 TiIlyet még nem láttunk

Sokszor az Ügyfél csak akkor vallja be mivel próbálkozott a bõrön, ha szembeállítjuk az igazsággal. Az Alfa elsõ üléseinek oldaltartóját kellett javítani, a hátsó pad közepét pedig bõrözni.
 
A felület nagyon fényes volt, elsõ körben azt gondoltuk csak szennyezõdés. A tulajdonosa jelezte rendszeresen bõrápolózza a belsõt. Ekkor már kezdet rezegni a léc. Aztán zsírtalanításkor olyan történt, amit még pályafutásunk alatt nem láttunk. Többszöri tisztítás, zsírtalanítás utána a fekete bõr fehérré és opálossá változott a benne maradt bõrápoló miatt. Nehezen, de sikerült nagyjából megszabadítani a benne lévõ "szertõl".
 
Természetesen a munka megkezdése elõtt felhívtuk a problémára a Megrendelõ figyelmét és tájékoztattuk csak a saját felelõsségére festjük le. A végeredmény egyelõre biztató, de a használat fogja eldönteni, hogy megtudtuk-e állítani a beivódott ápolószert.
 
 - IMG_5946.JPG - IMG_5947.JPG - IMG_5948.JPG - IMG_5949.JPG - IMG_5950.JPG - IMG_5954.JPG - IMG_5955.JPG - IMG_5956.JPG - IMG_5958.JPG
dd