2010 BMW 6

2010 BMW 6Farmer elszíneződés

Igyekszem látványos dolgokat feltölteni. Nos ez az ülés 3 szempontból is említést érdemel.
 
Az első és legfontosabb, hogy visszatérő Ügyfelünk egyike azon keveseknek, akik valóban igényesek az autóikra. Nem eladás előtt újíttatja fel az ülést, hanem még a legelején. Ilyenkor szinte tökéletes munkát lehet végezni.
 
2. dolog, ami egyre gyakoribb probléma világos bőrök esetében a farmer/egyéb ruha színezés. Sajnos ezt, ha azonnal nem tisztítják ki beleivódik a bőrbe és nem lehet eltávolítani. Ilyen esetben is a már lejjebb említett blokkoló anyagot kell használni. Ameddig nem fejlesztették ki ezt a csodaszert velem is előfordult, hogy a frissen festett belső 2-3 nap után elszíneződött ahogy a farmer kékje visszaszivárgott.
 
3. Az E93-as festékéből kiindulva (azt gondoltam egyformák hiszen egy idősek is) naivan megakartam gyorsítani a folyamatot. Első ránézésre ugyanaz, de a valóságban mégsem. A színkeverős képen jól látszik az egyes számú fújás az eredeti E93, majd 3 keveréssel rá már a 6-osé lett belőle.
 
Érdekesség képen jegyzem csak meg, hogy a belső díszvarrás az ülő és hátlapnál mennyire csálén fut. Ha mi adnánk így ki a kezünkből biztosan reklamálnának, de a gyári az gyári. Ott megfelel így is :)

 

www.borfelujitas.hu - IMG_4579.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4580.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4581.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4582.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4583.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4584.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4585.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4586.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4587.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4588.JPGwww.borfelujitas.hu - IMG_4589.JPG

 

 

 

 

dd